Studie en persoonlijke ontwikkeling

Jij neemt je verantwoordelijkheid in je werk, dat doen wij ook. We investeren niet alleen in een goed salaris, maar ook in jou als persoon. Als jij je blijft ontwikkelen, krijgt Nederland dat ook weer terug. Daar zijn we van overtuigd. En daar gaan we graag voor.

Regie op je loopbaan

Bij ons is de vraag niet welke kant je met jouw talenten op kúnt gaan, maar welke kant je op wílt gaan. Heb je lef, ambitie en wilskracht, dan is de overstap naar een andere functie of een andere rijksorganisatie snel gemaakt. Dat kan tijdelijk, bijvoorbeeld doordat je inspringt bij een ander team om een noodsituatie het hoofd te bieden. Van de evacuatie van Nederlanders tot de bestrijding van een pandemie.

Manon van de Ven bij OCW

Manon zette haar normale taken rondom primair onderwijs tijdelijk op een lager pitje. Ze sprong tijdens de coronapandemie bij in een team dat zich bezighield met de voorbereidingen rondom de heropening van het voortgezet onderwijs.

Of je verandert definitief van werkomgeving: de mogelijkheden zijn eindeloos binnen de Rijksoverheid. Bespreek jouw interesses en ambities tijdens je functioneringsgesprek met je leidinggevende. Wij maken het je makkelijk. Zo is er een mobiliteitsbank, waar je de intern opengestelde vacatures ziet. Zodat jij als eerste de kans krijgt om te reageren op de baan van je dromen. Jij staat aan het roer.

Wij investeren in jouw talenten

De Rijksoverheid verandert mee met de omgeving. Nieuwe wetten, regels en technische vernieuwingen vragen om aanpassing. Bijscholing kan nodig zijn om je werk goed te kunnen blijven doen. Wij vragen dit van jou en verwachten ook dat jij zelf initiatief neemt om je talenten verder te ontwikkelen. Maak je wensen bespreekbaar met je leidinggevende en licht toe waarom jij een bepaalde opleiding, training of cursus wilt volgen. Of dat nu op inhoudelijk of persoonlijk gebied is. Wij faciliteren jou hierin: je mag (deels) onder werktijd je opleiding, training, workshop of seminar volgen.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon