Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Audit Traineeship

Het Audit Traineeship is een tweejarig programma voor pas afgestudeerde hbo’ers en wo’ers die zich willen specialiseren in het vakgebied van IT auditing en VWO’ers die zich willen specialiseren in het vakgebied van accountancy. Als audit trainee doe je onderzoek binnen de gehele Rijksoverheid.

Het Audit Traineeship bij de Auditdienst Rijk is een programma van 2 jaar vol uitdagingen, waarbij je de juiste begeleiding krijgt om jezelf maximaal te ontwikkelen. Als audit trainee doe je vanuit de auditfunctie onderzoek binnen de hele Rijksoverheid en kun je de politieke, bestuurlijke en financiële werkelijkheid van de Rijksoverheid ontdekken. Het werk is gevarieerd doordat je bij verschillende rijksonderdelen aan het werk gaat, en door het type opdrachten dat je uitvoert.

Naast je werk volg je een dag in de week een (post)master aan de universiteit of je stelt zelf een programma samen met vakinhoudelijke opleidingen en trainingen.

Na je traineeperiode kun je aan de slag bij de Auditdienst Rijk.

Het Audit Traineeship bestaat uit 2 specifieke Traineeships:

  • Het IT-Audit Traineeship
  • Het Financial Audit Traineeship

Als Audit Trainee kom je overal binnen de Rijksoverheid

Verhalen van audittrainees

Andere traineeships

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon