Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

OM-Traineeship

Ben jij een wo-afgestudeerde jurist, en wil jij je inzetten voor een rechtvaardige samenleving? Meld je dan aan voor het OM-Traineeship. In 12 maanden combineer je opleiding en het opdoen van concrete werkervaring. Jouw opgedane kennis leer je direct toe te passen in de praktijk.

Bij het Openbaar Ministerie werken ruim 5.000 medewerkers met diverse (culturele) achtergronden, opleidingen en kwaliteiten. Het OM is een organisatie waar we gebruik willen maken van elkaars verschillen, kwaliteiten en talenten. Advocaten-generaal, officieren van justitie en assistent-officieren geven leiding aan het strafrechtelijk onderzoek en werken nauw samen met de politie en andere ketenpartners. Wil jij jouw juridische kennis verder verdiepen, maar ook ervaring opdoen in het beoordelen van strafzaken? Dan is het OM-Traineeship de ideale start van jouw juridische carrière binnen het OM.

Andere traineeships

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon