IT-Traineeship Rechtspraak

IVO Rechtspraak is de ICT-dienstverlener van de Rechtspraak. Wij zetten ons dagelijks in voor de collega’s van de gerechten in het hele land. Het belangrijkste doel van IVO Rechtspraak is ervoor te zorgen dat de Rechtspraak haar werk optimaal kan doen. Ben jij een ambitieuze starter of beginnend professional? Heb jij een hbo- of wo-opleiding afgerond met een flinke portie ICT? En wil je al je kwaliteiten benutten in een baan met inhoud én mooie carrièrevooruitzichten op het snijvlak van ICT en business? Grijp dan nu je kans en doe mee aan het IT-Traineeship Rechtspraak.

Informatievoorziening van de Rechtspraak

IVO Rechtspraak maakt als IT-dienstverlener de Nederlandse rechtspraak digitaal toegankelijk. Daarbij werken we niet met legacy, maar met de nieuwste technologieën en methoden. Java, .NET, Splunk, Containers, Microservices, Archimate, ReadyAPI… En nog veel meer. Altijd in Scrumteams met DevOps.

 IVO Rechtspraak ontwikkelt en beheert digitale systemen voor de rechtspraak. Toch gaat het bij ons niet om nullen en enen, maar om mensen: burgers, rechters, het Openbaar Ministerie en advocaten. Maar ook partijen als de politie, slachtofferhulp of de kinderbescherming. Jouw oplossingen maken dat de rechtspraak in Nederland beter en sneller werkt, begrijpelijk en toegankelijk is. Jij draagt dus bij aan een rechtvaardige samenleving. Dat doen we met 800 collega’s voor 15.000 gebruikers.

 Ons traineeship draait verder maar om één ding: dat jij je talenten als professional maximaal ontwikkelt en inzet. We halen alles uit de kast, met een programma op maat voor jou. In 2 jaar tijd krijg je volop de kans om kennis en ervaring op te doen en je soft skills te vergroten. Ontwikkel je talenten maximaal bij een organisatie die vooroploopt in innovatie en maatschappelijk het verschil maakt.

Heb jij zin om je tanden te zetten in technisch flink inhoudelijke uitdagingen? Wil je bijdragen aan een rechtvaardige samenleving? En heb je zin om je volop te ontwikkelen? Bekijk dan onze traineeship mogelijkheden hieronder.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon