OM-Traineeship

Wil jij je inzetten voor een veilige en rechtvaardige samenleving? Wil je verder leren maar ook gewoon aan het werk? Voor pas afgestudeerde masterstudenten Nederlands Recht, heeft het Openbaar Ministerie het OM-traineeship ontwikkeld. Tijdens het traineeship verdiep je je juridische kennis door het opdoen van concrete werkervaring in het beoordelen van strafzaken en het volgen van leeractiviteiten. In 2 jaar tijd bouw je een brede kennis en ervaring op en leg je de basis voor een goede start van je juridische carrière. 

Wil jij jouw juridische kennis verder verdiepen, maar ook ervaring opdoen in het beoordelen van strafzaken? Dan is het OM-Traineeship de ideale start van jouw juridische carrière binnen het OM. Bij het Openbaar Ministerie werken ruim 5.000 medewerkers met diverse (culturele) achtergronden, opleidingen en kwaliteiten. Het OM is een organisatie waar we gebruik willen maken van elkaars verschillen, kwaliteiten en talenten. Advocaten-generaal, officieren van justitie en assistent-officieren geven leiding aan het strafrechtelijk onderzoek en werken nauw samen met de politie en andere ketenpartners.

 

 

Andere traineeships

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon