Beheer

Zonder IT is Nederland nergens. Van de Belastingdienst tot het KNMI en van Defensie tot de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit: de informatiesystemen goed laten functioneren is overal topprioriteit. Wil jij Nederlands belangrijkste systemen en software in de lucht houden? Dan zoeken wij jou.

Verhalen van beheerders bij de Rijksoverheid

Mariska Baar – Applicatiebeheerder en Technisch Projectleider: Het werk dat we doen is zeker waardevol, we dragen bij aan een veilige samenleving. Somara Henderson – Functioneel Beheerder/Adviseur Bedrijfsvoering: Wij werken voor DJI, dus Dienst Justitiële Inrichtingen. Die geven ons de opdrachten. In elke gevangenis staat een console voor het inschrijven van de biometrie. OK, je gaf me aan dat er heel vaak een no-match was maar we hebben wat dingen veranderd… Mariska Baar – Applicatiebeheerder en Technisch Projectleider: Ook op Schiphol gebruiken ze biometrische gegevens, ook bij opsporing gebruiken ze biometrische gegevens. Ja, dus het is echt aan de orde van de dag. Somara Henderson – Functioneel Beheerder/Adviseur Bedrijfsvoering: Biometrie is booming. Want we willen gewoon weten wie we voor ons hebben. Dat we gelijk kunnen zien wie die persoon is. De relevantie ervan is dat het gewoon belangrijk is dat we weten dat we de juiste persoon binnen hebben, dat is echt enorm belangrijk maar ook dat de juiste persoon naar buiten gaat. Kijk naar de Tbs-klinieken, de jeugdinrichtingen, op het moment dat ze op verlof gaan, dat we weten dat we de juiste persoon naar buiten hebben gestuurd. Dat is mijn missie om het helemaal foutloos te doen.” Mariska Baar – Applicatiebeheerder en Technisch Projectleider: SSC-I is zeker een bedrijf om trots op te zijn, het is volop in ontwikkeling. Wij maken zeker unieke producten. Producten die alleen voor het gevangeniswezen worden gebruikt. Somara Henderson – Functioneel Beheerder/Adviseur Bedrijfsvoering: Ik zorg ervoor dat de applicatie up-and-running is.  Als er problemen zijn komen ze bij mij en bij Mariska, want die gaat het technische gedeelte oplossen. Wij hebben enorm veel lol samen. We kunnen heel zakelijk met elkaar zijn maar we hebben enorm veel lol. We werken heel hard. Ook in de weekenden, want op het moment dat er wat is dan word je opgebeld en dan moeten we het fixen. Eindtitel: Rijksoverheid Shared Service Center ICT Wij dragen bij aan een veilige en rechtvaardige samenleving.

‘Met biometrie is het makkelijker om gevangenen binnen de muren te houden’

Mariska Baar

Een greep uit de vacatures voor beheerders

Bekijk alle vacatures binnen jouw vakgebied

Ontdek wat jij kunt doen als beheerder

Ik werk als beheerder

Onze zelflerende applicatie helpt het bedrijfsproces

Alinda Kleefstra

Functioneel beheerder CJIB
Centraal Justitieel Incassobureau

Lees meer over Alinda Kleefstra
In korte tijd bracht ik de complexe softwarestructuur in kaart

Zoran Serbedzija

Senior technisch applicatiebeheerder

Lees meer over Zoran Serbedzija
Ik zorg dat incidentmanagers weten wat ze moeten doen

Curtly Inesia

Adviseur crisismanagement
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Lees meer over Curtly Inesia

Volg Werken voor Nederland op social media

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon