Aan de slag als data-engineer? Bekijk onze vacatures

Overweeg jij een carrière als data-engineer bij de Rijksoverheid? Als jij je sterk wilt maken voor de infrastructuur voor data van 17 miljoen Nederlanders hebben wij een vacature voor jou. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan jouw inzet bij belastingen innen, het ontwikkelen van IT-oplossingen voor rijksmedewerkers of klimaatbescherming. We hebben vacatures bij verschillende rijksorganisaties door heel Nederland. Solliciteer direct en werk mee aan een efficiënte en open overheid voor een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Publicatiedatum 05-03-2024

Solliciteer direct op deze vacatures

Wat doe je als data-engineer bij de Rijksoverheid?

Als data-engineer bij de Rijksoverheid ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, en onderhouden van de infrastructuur voor projecten op het gebied van data-analyse en machine-learning. Je houdt je bezig met Extract, Transform en Load (ETL)-processen, beheert databases en waarborgt data-kwaliteit en -beveiliging. Jouw werk draagt bij aan data-gedreven besluitvorming en toegankelijke data voor een open overheid. Kijk aan de hand van de onderstaande vacatures waar je direct aan de slag kunt gaan. Of neem contact op met onze recruiters. Zij kunnen je precies vertellen wat jouw mogelijkheden zijn.

Hoeveel verdient een data-engineer?

Data-engineers bij de Rijksoverheid kunnen een startsalaris verwachten van ongeveer €3.000 tot €4.500 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding. Met meer ervaring en specialistische kennis kan dit bedrag oplopen. In onze vacatures zie je meteen wat je als data-scientist gaat verdienen. Maar ook wat de voordelen zijn van de arbeidsvoorwaarden van de Rijksoverheid. Bijvoorbeeld flexibele werktijden, een prettige werk- en privébalans, kansen om je verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen, en een goedverzorgd pensioen.

De juiste 10.000 punten uit de miljarden metingen in de database halen: dat is mooi werk

Hier zijn vaak vacatures voor data-engineers

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon