Aan de slag als data-scientist? Bekijk onze vacatures

Is een baan als data-scientist bij de Rijksoverheid iets voor jou? Als je belangstelling hebt voor complexe data-vraagstukken op het gebied van digitalisering, klimaat, gezondheid of veiligheid hebben wij een vacature voor jou. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan jouw inzet bij het bestrijden van criminaliteit, verkeer in goede banen leiden of statisch onderzoek. Er zijn vacatures beschikbaar bij verschillende rijksorganisaties in heel Nederland. Solliciteer direct en werk mee aan een efficiënte en open overheid voor een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Publicatiedatum 05-03-2024

Solliciteer direct op deze vacatures

Wat doe je als data-scientist bij de Rijksoverheid?

Informatie halen uit grote datasets, data-analyses en machine-learningtechnieken inzetten om ingewikkelde vraagstukken op te lossen. Als data-scientist maak je modellen voor data-analyses, ontwikkel je algoritmen en verken je nieuwe manieren om data te gebruiken en te verbeteren. Waar grote hoeveelheden data centraal staan, draag jij bij aan een goed functionerende en open overheid. Kijk aan de hand van onderstaande vacatures waar je direct aan de slag kunt gaan. Of neem contact op met onze recruiters. Zij kunnen je precies vertellen wat jouw mogelijkheden zijn.

Hoeveel verdient een data-scientist?

Het salaris voor een data-scientist bij de Rijksoverheid varieert afhankelijk van ervaring en opleiding. Starters kunnen rekenen op een salaris van circa €3.000 tot €4.000 bruto per maand. Voor ervaren data-scientists kan dit oplopen tot €5.000 of meer. In onze vacatures zie je meteen wat je als data-scientist gaat verdienen. Maar ook wat de voordelen zijn van de arbeidsvoorwaarden van de Rijksoverheid. Bijvoorbeeld hybride werken, een prettige werk- en privébalans, kansen om je verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen, en een goedverzorgd pensioen.

In grote datasets zoeken we naar relevante sporen

Ontdek wat jij kunt doen als data-scientist bij de Rijksoverheid

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon