Werken bij EZK

Bij ons is het niet de vraag welke kant je met jouw talenten op kúnt gaan, maar welke kant je op wílt gaan. Wij investeren graag in jou. Met een mooi salaris – dat spreekt voor zich. Maar ook met uitgebreide verlofregelingen. En we bieden je opleidingen, waarmee je kunt groeien als persoon en als professional.

Individueel Keuze Budget

Met het Individueel Keuze Budget (IKB) heb je extra flexibiliteit. Kies jij voor het laten uitbetalen of juist bijkopen van verlofuren, voor een fiets voor je woon-werkverkeer of voor een studie? De keuze is aan jou. 

Hybride werken

Hybride werken is bij ons het uitgangspunt: je hebt de ruimte om te kiezen waar je wanneer wilt werken. Op kantoor, op locatie, thuis of elders. Zie jij jezelf al op het ministerie van EZK?
Hier vind je meer over de arbeidsvoorwaarden bij de Rijksoverheid.

EZK_Werken_bij_placeholder_slider_sporten

Tussen de middag een uurtje sporten? Geen probleem. Dan werk je 's avonds gewoon wat langer door

RVB_placeholder_arbeidsvoorwaarden

Thuis een goede werkplek inrichten? Daar krijg je een bijdrage voor

EZK-collega met leenfiets

Om te pendelen tussen onze locaties pak je een leenfiets

Netwerken bij EZK

Kom je werken bij EZK? Sluit je aan bij 1 of meer netwerken, leer snel EZK-collega’s kennen en verbreed je perspectief. 

Het Roze Netwerk 

Het Roze Netwerk is het LHBTIQ+-medewerkersnetwerk van EZK en LNV. Het netwerk is er voor LHBTIQ+-collega's en voor allies. Het Roze Netwerk staat voor inclusie, diversiteit en veiligheid op de werkvloer. Het vertegenwoordigt de belangen van LHBTIQ+-medewerkers van EZK en LNV, brengt collega’s samen en draagt zo bij aan acceptatie en zichtbaarheid. Er zijn activiteiten zoals een maandelijkse borrel en een drag queen pub quiz, het netwerk voert inhoudelijke gesprekken met de top van de organisatie, organiseert een randprogramma bij het hijsen van de vlag op IDAHOT (de internationale dag tegen homofobie, transfobie en bifobie) in mei en op Coming Out-dag in oktober.

Kleurrijk Netwerk 

Kleurrijk Netwerk is een onafhankelijke netwerkorganisatie van EZK en LNV voor collega’s met een cultureel diverse achtergrond en iedereen die diversiteit een warm hart toedraagt. Het netwerk zet zich in om culturele diversiteit bij EZK en LNV te bevorderen, zodat we een realistische afspiegeling van de samenleving zijn en daarop beter kunnen aansluiten. Kleurrijk Netwerk signaleert, zet onderwerpen op de agenda, is een vertrouwde en kritische gesprekspartner voor de ambtelijke leiding en P&O en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Er zijn regelmatig inhoudelijke en gezellige activiteiten, zoals het vieren van Keti Koti, een iftar of Diwali.

The League of Extraordinary People 

League EZK/LNV is een netwerk van collega’s met een arbeidsbijzonderheid die zich inzetten voor de emancipatie van deze doelgroep. Elke collega is welkom om zich aan te sluiten. Het netwerk signaleert, agendeert, deelt kennis en is gesprekspartner van P&O. Een onderwerp waarmee League EZK/LNV zich bijvoorbeeld bezighoudt is de bewustmaking van collega’s over neurodiversiteit. League EZK/LNV wil samen met de rest van de organisatie nog meer streven naar een inclusieve, gelijkwaardige en vooral (digitaal) toegankelijke organisatie.

Jong E&L

Jong E&L is het jongerennetwerk van EZK, LNV en hun uitvoeringsorganisaties. Alle collega’s onder de 36 jaar kunnen lid worden. Werken bij een grote organisatie binnen de Rijksoverheid kan soms zoeken zijn, zeker als je jezelf wilt ontwikkelen, wilt verdiepen en aansluiting zoekt bij de organisatie. Jong E&L faciliteert dit. Het netwerk organiseert inhoudelijke en sociale activiteiten, zoals trainingen en bedrijfsbezoeken, workshops, een wintersporttrip, een serious game met de vereniging van jonge boeren, een etiquettediner, padeltoernooi, een maandelijkse borrel en een studiereis naar het buitenland.

Waarom zij werken bij EZK

Zie jij jezelf bij EZK?

Bekijk de vacatures bij EZK en solliciteer direct als er een geschikte vacature voor je bij staat. Of zoek hieronder naar een passende vacature.

Meer weten over de vacatures bij EZK?

Mail onze recruiters:

[email protected]

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon