Live-event: Economenbootcamp 2024

Met je eigen ogen zien hoe een financiële of economische baan bij de Rijksoverheid eruitziet? Meld je dan aan voor de jaarlijkse Economenbootcamp op 22 mei. Maak kennis met de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), Financiën en Economische Zaken en Klimaat (EZK). Aanmelden kan tot en met 15 mei 2024.

22
mei

Voor wie

De Economenbootcamp is bedoeld voor iedere economische student op wo- of masterniveau die kennis wil maken met de ministeries van SZW, Financiën en EZK. Studeer jij bijvoorbeeld econometrie, economie, finance of een vergelijkbare studie? Dan zoeken wij jou.

Wat kun je verwachten

Op de Economenbootcamp maak je kennis met 3 ministeries: SZW, Financiën, en EZK. Krijg een uniek kijkje achter de schermen, maak kennis met ministeries via realistische cases en sluit gezellig af met misschien wel jouw toekomstige collega’s.

Wanneer en waar

Datum 22 mei 2024
Tijd 13.00 - 20.00 uur
Locatie Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Parnassusplein 5 (De Resident), 2511 VX Den Haag

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier. De deadline voor aanmeldingen is 15 mei 2024.

We hebben plek voor 60 studenten. Bij een groot aantal aanmeldingen, zullen we een keuze maken voor studenten met profielen die het beste aansluiten bij de 3 verschillende ministeries.

Vragen? Neem contact op [email protected].

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon