Güven Isguzar

De ruimte pakken om alleen maar leuke dingen te doen
Güven Isguzar product owner Justid

Güven Isguzar
Productowner Portalen & Samenwerking
Justitiële Informatiedienst

Studeerde financiën, economie en management in Enschede. Werkte daarna bij een accountancybedrijf. Bouwde in zijn vrije tijd websites en applicaties. Besloot zijn softwareskills in te zetten bij een bedrijf in applicaties voor OV-bedrijven. Begon in 2016 als senior tester bij Justid. Groeide in 2019 door naar zijn huidige functie. Woont in Enschede met zijn vrouw en 2 kinderen. Speelt zaalvoetbal en leest graag over politiek en geschiedenis.

Waarom zou je saai werk doen, als je ook alleen maar leuke dingen op kunt pakken? Met die instelling grijpt Güven Isguzar bij Justitiële Informatiedienst (Justid) kansen om verschillende projecten beter te maken met beide handen aan. En dat hij daarmee ook nog eens iets bijdraagt aan onze maatschappij, geeft alleen maar extra drive.


Publicatiedatum 03-05-2022

Toch maar solliciteren

‘In de wereld van de accountancy werd ik niet gelukkig van mijn werk. Al snel stapte ik over naar de IT-branche. Maar ik wilde meer: echt iets betekenen voor Nederland. Op LinkedIn zag ik een vacature bij Justid. Een week later wilde ik reageren, maar toen had ik de sluitingsdatum gemist. Gelukkig kwam er al snel nog een nieuwe vacature online. Meteen gesolliciteerd, en de rest is geschiedenis.

Van tester naar productowner

Ik begon als senior tester en later ook scrummaster. Een mooie baan, waarbij ik ook verschillende opleidingen mocht volgen. Na een paar jaar zocht ik toch meer uitdaging. Mijn leidinggevende vond het alleen maar goed dat ik mezelf verder wilde ontwikkelen, en hielp bij de zoektocht. Via verschillende assessments kwam ik op de keuze tussen teamleider en productowner. Het werd productowner, omdat uit het assessment bleek dat ik graag bijdraag aan het tot stand komen van IT-oplossingen samen met een team.

Innovatief denken

Ons team van 6 is divers. Zo hebben we 2 vrouwelijke collega’s en zijn er de laatste jaren ook wat jongere collega’s bij gekomen. Een mooie mix. Verschillende invalshoeken houden ons scherp en zorgen ervoor dat we innovatief denken. We krijgen veel vrijheid om te experimenteren. Sterker nog: Justid verwacht dat we creatief en nieuwsgierig zijn.’

Bekijk alle vacatures voor developers

Bekijk alle vacatures

Ik werk voor Nederland

Ik heb bewust gekozen voor de Rijksoverheid en niet voor de Zuidas

Jacco Den Dulk

Manager cluster juridische zaken
Justitiële Informatiedienst

Lees meer over Jacco Den Dulk
Als senior ontwikkelaar draag ik bij aan een veiliger Nederland

Ewout Reinders

Senior ontwikkelaar/adviseur
Justitiële Informatiedienst

Lees meer over Ewout Reinders
Ketens goed met elkaar laten samenwerken: daar haal ik veel voldoening uit

Elisa Wagenaar

Specialist archiefbeheer
Justitiële Informatiedienst

Lees meer over Elisa Wagenaar
We kunnen het ons niet permitteren dat het misgaat op het gebied van cyberweerbaarheid

Kelly van der Woning

Chief information security officer (CISO)
Justitiële Informatiedienst

Lees meer over Kelly van der Woning
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon