Speel nu de uitgebreide versie van de Queeste der Lage Landen

Publicatiedatum 31-05-2023

De succesvolle old-school 8-bit point & click game van de Rijksoverheid is terug! Deze game die samen met Tweakers is ontwikkeld, geeft spelers een kijkje in de keuken bij het Rijks ICT Gilde (RIG), Shared Service Center ICT (SSC-ICT), IVO Rechtspraak, en Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Altijd al willen weten of jij uit het juiste hout bent gesneden om Nederland dagelijks veilig te houden en efficiënt te laten draaien? Dit is je kans.

Architecten, developers en securityspecialisten

Nadat spelers zich vorig jaar virtueel voor de goede zaak in konden zetten bij het KNMI, de Justitiële Informatiedienst (Justid), Logius en de AIVD komen daar nu 4 nieuwe organisaties bij.

Rechtspraak soepel laten verlopen, een stabiele werkomgeving voor tienduizenden collega’s creëren, eindexamens van scholieren nauwkeurig registreren of adviseren over complexe security-vraagstukken van de Rijksoverheid is alleen mogelijk dankzij goed functionerende informatietechnologie (IT). Daar zijn goede IT’ers op verschillende gebieden voor nodig, bijvoorbeeld architecten, developers en securityspecialisten. De Rijksoverheid heeft een groeiende behoefte aan deze experts. Er is een flink aanbod aan vacatures waarbij je niet alleen je technische skills kunt inzetten maar ook kunt bijdragen aan het oplossen van actuele maatschappelijke vraagstukken.

Interessante arbeidsvoorwaarden

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden, de maatschappelijk impact die je als IT’er bij de Rijksoverheid hebt en onze interessante arbeidsvoorwaarden? Speel dan de game De Queeste der Lage Landen op de website van Tweakers.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon