Tech event @Rijksoverheid #NoordNederland Cloud en Automation

Rijksorganisaties in het noorden bundelen hun krachten in hun zoektocht naar goede IT’ers en organiseren samen het Tech event @Rijksoverheid over Cloud en Automation. Interesse in een baan als IT’er in Groningen, Drenthe of Friesland? Meld je dan aan voor dit online event op 27 mei 2021. Lees hier wat je kunt verwachten.

Laat je inspireren

  • Luister naar interessante verhalen uit de dagelijkse praktijk bij de Rijksoverheid
  • Stel online vragen aan cloud- en automation-specialisten in Noord-Nederland
  • Bekijk video-pitches van verschillende rijksorganisaties in het noorden
  • Laat je verrassen door de vele carrièremogelijkheden 

Online presentaties

We starten met online presentaties. In de presentatie van ODC Noord komt het thema ‘cloud’ aan de orde. Aangegeven wordt hoe de organisatie managed openshift levert op de DevOps manier. Vervolgens krijgen we een inkijkje in het thema ‘automation’ bij het Shared Service Center ICT (SSCI) van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Heb je vragen voor de sprekers? Die kun je tijdens het event inzenden. Hierna volgen video-pitches. IT’ers van verschillende rijksorganisaties in de noordelijke provincies laten zien wat zij doen en wat ze jou kunnen bieden, bijvoorbeeld welke vacatures momenteel open staan.

Programma

Binnenkort volgen de tijden en meer informatie over de inhoud van het programma. Je kunt je nu alvast aanmelden voor een ticket. Dan ontvang je automatisch voor aanvang een e-mail met een link waarmee je het event kunt bezoeken.

luchtfoto van een stad in noord Nederland

Wie zijn wij?

De arbeidsmarkt trekt aan. Ook in Noord-Nederland. De vraag naar IT’ers is onverminderd groot. Rijksorganisaties in Noord-Nederland werken samen om te kunnen voldoen aan de vraag. Hiermee geven wij de Rijksoverheid als aantrekkelijk werkgever in het noorden een gezicht. Wij werken vanuit maatschappelijke betrokkenheid met vitale medewerkers. Lees meer over werken in Noord-Nederland.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon