Zij creëren bewustwording rond Diversiteit en Inclusie

Je gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Wat je achtergrond ook is en welk verhaal je ook met je meedraagt. Bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties werkt het team rijksbrede communicatie Diversiteit en Inclusie aan een Rijksoverheid die divers en inclusief denkt en doet. 

Lees de verhalen van Joyce, Anke, Nawaz en Dian

Team rijksbrede communicatie Diversiteit en Inclusie

Joyce, Anke, Nawaz en Dian van het team rijksbrede communicatie Diversiteit en Inclusie communiceren over rijksbrede ontwikkelingen en creëren bewustwording rondom het thema. 

Door mijn achtergrond kan ik vanuit verschillende perspectieven kijken

Iedereen heeft een uniek perspectief

Joyce is ervan overtuigd dat er verschillende perspectieven nodig zijn om het Rijk van en voor iedereen te maken. Dat heeft ze zelf ook ervaren, doordat ze een niet-doorsnee pad heeft bewandeld. Als strategisch communicatieadviseur bouwt ze onder andere aan een community van communicatie-collega’s die zich ook met Diversiteit en Inclusie bezighouden. 

>> Lees verder

Ik vind het mooi als er oog is voor wat jij meeneemt als persoon
Anke de Vries

Anke de Vries
Senior beleidsmedewerker Personeelsbeleid Rijk
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Iedereen mag zichzelf zijn

Bij de Rijksoverheid gebeurt veel op het gebied van Diversiteit en Inclusie, maar dat is niet altijd even zichtbaar. Anke brengt alle ontwikkelingen, kennis en inspiratie samen op een online platform voor alle rijkscollega’s. Zelf vindt ze het belangrijk dat je helemaal jezelf kunt zijn op je werk. Want juist door de onderlinge verschillen wordt het werk interessant en kun je waarde toevoegen. 

>> Lees verder

Diversiteit en Inclusie begint bij de bereidheid te willen veranderen

Iedereen kan bijdragen

Nawaz is opgegroeid met 2 culturen, en die achtergrond heeft hem gemaakt tot iemand met een open blik. Als communicatieadviseur en projectleider van Diversity Week praat hij graag met communicatiecollega’s over inclusief communiceren. Want iedereen kan iets bijdragen bij de Rijksoverheid.

>> Lees verder

Het is belangrijk dat de Rijksoverheid herkenbaar en dus divers is

Iedereen kan iets van een ander leren

Dian maakt met haar collega’s rijksbreed HR-beleid. Diversiteit en Inclusie (D en I) is haar aandachtsgebied. Wat er gebeurt op het gebied van beleid deelt ze met de D en I-professionals binnen ieder ministerie en met het team rijksbrede communicatie Diversiteit en Inclusie. Zo blijft iedereen op de hoogte.

>> Verder lezen

 

Ook interessant

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon