Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Danny Post

Ik droomde als jongen al van een baan in de ICT
Danny Post

Danny Post
Junior technisch beheerder specials & innovaties
SSC-I Justitie en Veiligheid

  • Studeerde systeembeheer. Werkte daarna gedetacheerd bij verschillende organisaties. Is sinds 2014 werkzaam bij SSC-I. Is vader van 2 jongens, sport graag en bekijkt ook thuis de mogelijkheden van nieuwe technieken.

Danny Post werkt als technisch beheerder bij het Shared Service Center ICT (SSC-I) van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Onderdeel van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Hij vertaalt de vraag vanuit de organisatie naar passende functionaliteiten.


Cd-rom

'ICT is er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader was vroeger al avonden druk bezig op de 1e generatie computers. Hij zorgde er bijvoorbeeld voor dat ik daarop spelletjes kon spelen, waardoor mijn interesse voor computers alleen maar groeide. Zo vond ik het op vroege leeftijd al leuk om websites te ontwikkelen of om onschuldige virussen naar vrienden te sturen om bijvoorbeeld hun cd-romlade open te doen. Het was dus geen vreemde stap dat ik voor de opleiding systeembeheerder koos.

Stappen maken

Ik werk alweer 4 jaar bij SSC-I. Ik begon gedetacheerd bij de servicedesk, maar werd al snel vast in dienst genomen. Door mijn kennis, kunde én drive om te blijven ontwikkelen, kon ik al snel stappen maken in mijn carrière. Nu werk ik als technisch beheerder aan verschillende projecten.

Innovatieplatform

In het begin focuste ik mij vooral op de mogelijkheden voor unified communications. Ik zorgde ervoor dat collega's op verschillende manieren, met verschillende apparaten en plaats-onafhankelijk kunnen communiceren. Ook heb ik meegewerkt aan de integratie van Skype for Business en zorg ik samen met collega's voor het juiste onderhoud, de updates en de doorontwikkeling. Momenteel werk ik aan de ontwikkeling van een innovatieplatform, waar we software en apps kunnen testen en implementeren in een netwerk. De beheerorganisatie heeft daar geen last van, een win-winsituatie dus.'

Vacatures

Ik werk voor Nederland

Door onze apps kunnen gedetineerden digitaal boodschappen doen
Michaël Ramlal
Interaction designer
SSC-I Justitie en Veiligheid

Studeerde vormgeving en interactie aan de Haagse Hogeschool. Volgde tijdens zijn werk bij SSC-I meerdere cursussen, zoals usability en user experience.

Lees meer over Michaël Ramlal
Ik startte als gevangenisbewaarder en ben nu senior adviseur
Joëlle Hooijmans
Senior adviseur bedrijfsvoering
SSC-I Justitie en Veiligheid

Startte op 19-jarige leeftijd in het gevangeniswezen als bewaarder. Ontwikkelde zich volop en werkt sinds 2015 bij SSC-I. Adviseert de directeur over beleids- en strategiezaken.

Lees meer over Joëlle Hooijmans
Ik help continu mee met het verbeteren van systemen
Melissa Komen
Medewerker service-management
SSC-I Justitie en Veiligheid

Begon 2 jaar geleden als Rijks ICT trainee. Heeft 2 bachelors en een master op zak. Wil intellectueel uitgedaagd worden.

Lees meer over Melissa Komen
Apps met game-element maken tijdrovende taken leuker
Remco Cossee
Interaction designer
SSC-I Justitie en Veiligheid

Ging na een mbo-opleiding ICT aan de slag bij SSC-I, onder meer als werkplekbeheerder. Klom op tot interaction designer, waarvoor hij de hbo-opleiding interaction design volgde.

Lees meer over Remco Cossee
Naar een werkplek via detectiepoortjes, en zonder je telefoon
Gabi Gaasenbeek
Applicatie consultant
SSC-I Justitie en Veiligheid

Studeerde hbo informatica aan de Hogeschool Utrecht. Begon als ICT-specialist in het bedrijfsleven.

Lees meer over Gabi Gaasenbeek
Met biometrie is het makkelijker om gevangenen binnen de muren te houden
Mariska Baar
Senior applicatiebeheerder
SSC-I Justitie en Veiligheid

Volgde diverse ICT-opleidingen op mbo- en hbo-niveau. Startte haar carrière als servicedesk medewerker. Ontwikkelde zich in applicatiebeheer.

Lees meer over Mariska Baar
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon