Aan de slag als data-analist? Bekijk onze vacatures

Lijkt het jou interessant om als data-analist bij de Rijksoverheid te werken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan de inzet van jouw analyses bij het opsporen van criminaliteit opsporen, files vermijden of het bestrijden van pandemieën. Bij een van de verschillende rijksorganisaties in heel Nederland vind jij vast een vacature die bij jou past. Solliciteer direct en werk mee aan een efficiënte en open overheid voor een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Publicatiedatum 05-03-2024

Solliciteer direct op deze vacatures

Wat doe je als data-analist bij de Rijksoverheid?

Diep de gegevens induiken, patronen ontdekken, trends analyseren en voorspellingen doen. Als data-analist vertaal je complexe data naar begrijpelijke adviezen. Met jouw inzichten werk je mee aan een goed functionerende en open overheid. Check aan de hand van onderstaande vacatures waar jij direct aan de slag kunt gaan. Of neem contact op met onze recruiters. Zij kunnen je precies vertellen wat jouw mogelijkheden zijn.

Hoeveel verdient een data-analist?

In onze vacatures zie je meteen wat je als data-analist kunt gaan verdienen. Maar ook wat de voordelen zijn van de arbeidsvoorwaarden van de Rijksoverheid. Bijvoorbeeld hybride werken, een prettige werk- en privébalans, kansen om je verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen, en een goedverzorgd pensioen.

Ik zoek nieuwe databronnen en bekijk hoe we die kunnen gebruiken om statistieken te maken en te verbeteren

Hier zijn vaak vacatures voor data-analisten

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon