Rijks ICT Gilde

Bij het Rijks ICT Gilde (RIG) werken tech consultants op het gebied van data, software en security aan het Nederland van morgen.

Zinvol en cruciaal

Onze specialisten worden op projectbasis ingezet bij zinvolle en cruciale IT-trajecten binnen de hele Rijksoverheid. Doordat wij rijksbreed werken, leren wij de juiste mensen kennen om kennis mee uit te wisselen, mee samen te werken en kunnen we technieken en oplossingen slim hergebruiken. Zo maken wij het verschil.

Vakmanschap en verbinding

Bij ons werken mensen met verstand van techniek. Maar wij gaan nog een stap verder. Onze medewerkers zijn luisteraars en doorvragers. Doelgerichte overtuigers, met een brede blik en een scherpe visie. Wanneer wij problemen signaleren, kaarten we die aan en waar wij kansen zien, pakken wij die met beide handen aan. Wij werken vanuit vakmanschap, lef en verbinding, met specialisten die zeer bewust hebben gekozen voor een loopbaan bij de overheid. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om Nederland vooruit te helpen op het gebied van data, software en security.

Wil je meer weten over de vacatures bij het Rijks ICT Gilde?

Neem dan contact op met één van onze recruiters, via [email protected].

Volg Werken voor Nederland op social media

Verhalen van ICT'ers

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon