Traineeship Overheidsjurist

Heb je net jouw rechtenstudie afgerond en wil je jouw juridische kennis en vaardigheden inzetten om een antwoord te vinden op maatschappelijke vragen, zoals het klimaatprobleem, de opvang van vluchtelingen, of het woningtekort? Dan zijn wij op zoek naar jou voor het traineeship tot overheidsjurist.

Tijdens het 2-jarig traineeship word je aangesteld als overheidsjurist bij 1 van de ministeries of een daaraan verbonden (uitvoerings)instantie. Daar houd je je onder andere bezig met juridische advisering en besluitvorming in bezwaar. Bij goed functioneren kun je na afronding van het traineeship rekenen op een vaste aanstelling.

Bijzonder aan het traineeship tot overheidsjurist is dat je naast je werk een geaccrediteerde masteropleiding volgt. Na succesvolle afronding van de opleiding verkrijg je de graad Master of Legal Affairs in Public Administration.

Andere traineeships

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon