Traineeship Overheidsjurist

Het 2-jarig traineeship Overheidsjurist is een geaccrediteerde duale juridische masteropleiding aan de Academie voor Overheidsjuristen en start jaarlijks in september. Tijdens het traineeship werk je ook als overheidsjurist bij één van de ministeries, uitvoeringsorganisaties, agentschappen of inspecties.

Honderden juristen binnen de Rijksoverheid vertalen beleidsuitgangspunten naar de dagelijkse praktijk. Zij werken samen met anderen aan een Staat die zich aan de regels houdt en deze correct toepast, en daarmee aan het vertrouwen in de rechtsstaat. Zij vormen het juridische hart van de overheid. Heb jij als jurist ook hart voor de overheid? Wil je meedenken over en meewerken aan de toekomst van Nederland? Dan is het vak van overheidsjurist bij de Rijksoverheid mogelijk iets voor jou. Het traineeprogramma tot overheidsjurist is een uitstekende opstap.

Andere traineeships

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon