Traineeship Rijksinkoopprofessionals

Het Traineeship (Rijks)inkoopprofessionals (TRIP) biedt je de kans om het inkoopvak en de inkoopwereld binnen de (Rijks)overheid van A tot Z te leren kennen. Heb jij een (bijna) afgeronde hbo-master of wo-masteropleiding? Meld je dan aan voor het 2-jarig programma waarna je jezelf inkoopprofessional mag noemen.

De Rijksoverheid koopt jaarlijks voor ongeveer €10 miljard aan goederen en diensten in. Of het nu gaat om de inkoop van medicinale cannabis, de ICT-infrastructuur of duurzame kantoorinrichting voor de gehele Rijksoverheid. Een inkoopprofessional overziet het totaalplaatje, is kritisch, weet mensen te verbinden en doelen te bereiken. Jij bent leergierig en nieuwsgierig. Het Traineeship (Rijks)inkoopprofessionals, stoomt je in 2 jaar tijd klaar voor een mooie carrière binnen het inkoopvak, waarin je bijdraagt aan de maatschappelijke doelen van de Rijksoverheid.

 

 

Bekijk hieronder de video waarin inkooptrainees Hannah en Anthony vertellen wat zij leuk vinden aan TRIP

Andere traineeships bij de Rijksoverheid

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon