Bob van der Veen

Veenhuizen zit in mijn DNA
Profielfoto Bob van de Veen

Bob van der Veen
Teammanager Operations
Dienst Justitiële Inrichtingen

Werkt al geruime tijd in Veenhuizen. Maakte eerder een uitstap naar het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Houdt van de diversiteit en cultuur van DJI. Gaat in zijn vrije tijd graag naar de sportschool en onderneemt met zijn 3 zoons leuke dingen.

Bob van der Veen werkt als teammanager Operations bij het Shared Service Center (SSC) van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Alle staffuncties zijn daar gebundeld zodat de collega’s in het primaire proces hun werk goed kunnen doen. Bob: ‘de gevangenis is een soort gemeenschap. Wij kopen in wat gevangenen en collega’s nodig hebben, van toiletpapier tot nieuw kunstgras voor de sportvelden.’


Ouderlijk huis

‘Mijn ouderlijk huis staat in Veenhuizen. Toen mijn vader in 1980 als gestichtswachter in Veenhuizen ging werken, verhuisden wij er als gezin naartoe. Mijn kinderen zijn ook in Veenhuizen geboren. Op den duur verlangde ik naar wat meer anonimiteit en dus verhuisden we naar Assen.

Museum

Mijn vader woont nog altijd in Veenhuizen. Het is een bijzonder dorp, met een rijke historie. Ik vind het heel leuk om erover te vertellen. Dat doe ik ook graag bij nieuwe medewerkers. Ik denk weleens, als ik stop met werken, ga ik mensen rondleiden in het gevangenismuseum van Veenhuizen.

Loyaliteit

We hebben vanuit SSC-DJI mensen in Den Haag en in Veenhuizen werken. In Den Haag is het aanbod qua vacatures groter. Ik merk dat mensen hier in het Noorden behoefte hebben aan meer vastigheid en zekerheid. Er heerst wat dat betreft wel een wat andere cultuur. De doorstroom is misschien niet zo hoog, de loyaliteit is groot.’

Ik werk voor Nederland

Ons hoofddoel is dat gedetineerden niet opnieuw delicten plegen
Niki Kuin
Behandelcoördinator
Dienst Justitiële Inrichtingen

Doet naast haar werk een specialistische opleiding tot klinisch neuropsycholoog. Is de eerste die dat doet binnen het gevangeniswezen. Studeerde psychologie in Nijmegen.

Lees meer over Niki Kuin
Inkoopvak verandert altijd, dat houdt me scherp
Kevin Oosterbaan
Contractmanager
Dienst Justitiële Inrichtingen

Volgde een traineeship tot technisch tekenaar gespecialiseerd in procesinstrumentatie.

Lees meer over Kevin Oosterbaan
Ik wil dat klanten geen zorgen hebben over inkoop
Esther van der Waals
Senior adviseur inkoop
Dienst Justitiële Inrichtingen

Werkte jarenlang als inkoper bij een groothandel in natuurvoeding.

Lees meer over Esther van der Waals
Ooit rolde ik in dit vak, nu ben ik specialist Europees aanbesteden
Mahena van Vliet
Senior adviseur Europees aanbesteden
Dienst Justitiële Inrichtingen

Studeerde korte tijd rechten en kwam uit bij een marketingopleiding.

Lees meer over Mahena van Vliet
Iedereen in ons team moet 100% zichzelf kunnen zijn
Mustapha Ahajjam
Directiesecretaris
Dienst Justitiële Inrichtingen

Voltooide de hbo-studie sociaal pedagogische hulpverlening. Klom van gevangenisbewaarder via afdelingshoofd op tot directiesecretaris bij DJI.

Lees meer over Mustapha Ahajjam
Angst hebben in mijn functie is geen optie
Tommy
Werkmeester PI Ter Apel
Dienst Justitiële Inrichtingen

Studeerde handel en economie waarna hij verhuisde van omgeving Den Haag naar Groningen. Naast lekker eten knapt hij graag huizen op en reist de wereld over.

Lees meer over Tommy
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon