Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Kevin Oosterbaan

Inkoopvak verandert altijd, dat houdt me scherp
Kevin Oosterbaan

Kevin Oosterbaan
Contractmanager
Dienst Justitiële Inrichtingen

Volgde een traineeship tot technisch tekenaar gespecialiseerd in procesinstrumentatie. Kwam na wat wereldreizen terecht bij het Inkoopuitvoeringscentrum van de Dienst Justitiële Inrichtingen . Reist veel en is actief met voetballen, kitesurfen, duiken, racefietsen en vissen.

Reislustig als hij is, trok Kevin Oosterbaan de hele wereld over. Een paar keer. Maar 12,5 jaar geleden streek hij neer in Den Haag voor een baan bij het Inkoopuitvoeringscentrum van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Ontwikkelkansen en veranderingen in het inkoopvak houden hem scherp.


Van Griekenland naar Den Haag

‘Na mijn traineeship procesinstrumentatie kwam ik niet aan het werk. De engineering-arbeidsmarkt was volledig ingestort. Toen ben ik gaan reizen, een paar keer de wereld rond. Ik werkte onder andere als duikgids in Griekenland en Thailand. Weer terug in Nederland begon ik bij het Inkoopuitvoeringscentrum van DJI op de afdeling catalogusbeheer. Kennelijk heb ik mezelf onmisbaar gemaakt, want ik werk er nu 12,5 jaar.

Locatiebezoek

DJI is een grote organisatie waardoor je veel ontwikkelkansen krijgt. Sinds 4 jaar werk ik fulltime als contractmanager. Mijn standplaats is Den Haag, maar ik rijd ook regelmatig naar de verschillende locaties van DJI. Bijvoorbeeld om te horen of de facilitair manager tevreden is over de afgesloten overeenkomst, en welke verbeterpunten er zijn. Of om te controleren of de producten en diensten volgens de afspraken worden geleverd.

Steeds in verandering

Soms denk je dat je het vak beheerst, en dan verandert er weer wat. Dat houdt me scherp. Dan wordt er weer wat aangepast in de wet- en regelgeving of wordt traditioneel factureren vervangen door e-facturatie. Op dit moment zetten we actief in op Maatschappelijk Verantwoord Inkopen. Hoe kunnen we het beste uit de markt halen en tegelijkertijd duurzaamheidsdoelen behalen? Weer een leuke, nieuwe uitdaging.’

Ik werk voor Nederland

Ons hoofddoel is dat gedetineerden niet opnieuw delicten plegen
Niki Kuin
Behandelcoördinator
Dienst Justitiële Inrichtingen

Doet naast haar werk een specialistische opleiding tot klinisch neuropsycholoog. Is de eerste die dat doet binnen het gevangeniswezen. Studeerde psychologie in Nijmegen.

Lees meer over Niki Kuin
Ik wil dat klanten geen zorgen hebben over inkoop
Esther van der Waals
Senior adviseur inkoop
Dienst Justitiële Inrichtingen

Werkte jarenlang als inkoper bij een groothandel in natuurvoeding.

Lees meer over Esther van der Waals
Ooit rolde ik in dit vak, nu ben ik specialist Europees aanbesteden
Mahena van Vliet
Senior adviseur Europees aanbesteden
Dienst Justitiële Inrichtingen

Studeerde korte tijd rechten en kwam uit bij een marketingopleiding.

Lees meer over Mahena van Vliet
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon