Audit Traineeship

Het Audit Traineeship is een 2-jarig programma voor pas afgestudeerde hbo’ers en wo’ers die zich willen specialiseren in het vakgebied van IT-auditing en accountancy. Tegelijkertijd zijn wij op zoek naar wo’ers die zich willen specialiseren in het vakgebied van Operational Auditing. Als audittrainee doe je onderzoek binnen de hele Rijksoverheid.

Het Audit Traineeship bij de Auditdienst Rijk is een programma van 2 jaar vol uitdagingen, waarbij je de juiste begeleiding krijgt om jezelf maximaal te ontwikkelen. Als audittrainee doe je vanuit de auditfunctie onderzoek binnen de hele Rijksoverheid en kun je de politieke, bestuurlijke en financiële werkelijkheid van de Rijksoverheid ontdekken. Het werk is gevarieerd. Je gaat bij verschillende rijksonderdelen aan het werk, en voert verschillende type opdrachten uit.

Naast je werk volg je 1 dag per week een (post)master aan de universiteit. Of je stelt zelf een programma samen met vakinhoudelijke opleidingen en trainingen.

Na je traineeperiode kun je aan de slag bij de Auditdienst Rijk.

Het Audit Traineeship bestaat uit 3 specifieke traineeships:

  • Het Operational Audit Traineeship|
  • Het IT-Audit Traineeship
  • Het Financial Audit Traineeship

Andere traineeships

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon